Att börja Nyårsfirandet redan kl. 7 imorgon …

Idag har det varit en heldag i butiken så det där med lov stämmer inte riktigt än då butiken ska tömmas. Då jag hade några privata möbler där (ingen plats i mitt förråd och har därför haft de i butiken) så kom Nicoles pappa, extra mamma och lillebror och lastade just detta så att de kan förvara det hos sig tills den dagen Nicole är stor nog för att kanske vilja ha en egen liten lägenhet.

Perfekt att vissa möbler kan komma till användning en dag speciellt med tanke på att de både är snygga, tidlösa samt att hon gillar de.

Tack för hjälpen, tacksam <3

Så skönt att bland det tyngsta är borta, nu är allt annat kvar men nästa vecka ska allt flyttas och packas ner men först ska nämligen nyårsafton firas och jag får fira detta hela två gånger!!!

Jag har alltid varit hemma då jag har haft hund sedan tre decennier men i år ska jag först fira med ett härligt gäng människor som P4 Radiosjuhärad har bjudit in och sedan hos min väninna Ann-Louise.

Denna klänning från Valerie (1/38 finns kvar i butiken) tänkte jag ha på mig till morgonens firandet och vi startar redan vid 7 hemma hos en av gästerna där han ska nog spela musik, vi ska prata om det gamla och nya året och så ska vi nog redan till frukost höja våra glas och dricka lite bubbel.

En spännande morgon väntar helt enkelt och du kan självklart följa oss i radion.

Sedan ska jag ner till butiken då två kunder vill prova var sitt plagg och efter det ska jag nog försöka ta en liten nap så att jag orkar kvällens festligheter som startar vid 18.30.

Från att ha legat hemma och tittat på TV de flesta Nyår (med undantag på 5 på 30 år) till att få fira det två gånger, kul det ska bli men nu ska jag lägga mig för ska trots allt upp 5.45 då jag ska möta upp Tania 6.30.

Gott Nytt År redan nu!

2 thoughts on “Att börja Nyårsfirandet redan kl. 7 imorgon …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *