Att titta med kärlek …

Idag har jag haft en rätt så skön dag men imorgon tänkte jag gå ner till butiken för att skicka iväg några ordrar och framförallt för att packa ner vissa märken samt anteckna vilka artiklar jag packar ner så att jag har lite koll …

Det kommer att vara en hel del att göra innan jag ska börja jobba igen då jag ska både tömma butiken samt förbereda flera lektioner i psykologi. Den 8/1 börjar jag undervisa i ämnet för två klass 3 på gymnasiet. Power Point presentationer vill jag ha klara (sist jag undervisade på gymnasiet så var det overhead som gällde =))) så att jag känner mig förberedd och har tänkt igenom lektionerna.

Italienska lektionerna har jag i ryggmärgen men psykologi handlar framförallt första året man undervisar i det att samla på sig material och den kunskap som gör att man kan undervisa unga vuxna människor i detta fantastiska ämne. Har dock inget emot att sitta och fundera och filosofera. Gissar att det är en av anledningar till att yrket är passande för mig som person.

Klockan har hunnit bli 21 och jag har så otroligt lätt att somna nu för tiden trots att jag inte behöver gå upp kl 5 nu när jag är ledig men tänkte ligga här med lilla Molly och njuta av någon spännande film.

Först vill jag dock dela med mig om ett citat min syster har skrivit på en canvas tavla hemma i Bologna och då jag tycker att orden är så fina så kommer översättningen till den nedan <3

“Monet har målat ca 200 tavlor genom att titta på samma damm … Detta är provet på hur vackert något du tittar på varje dag kan vara … när du tittar på den/henne/honom med kärlek”

Med dessa ord avslutar jag detta kvällsinlägg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *