När man kommer ett år för sent …

Frukost och tv mys hemma med en nykammad Leo.

Efter att ha blivit bjudna på lunch hos föräldrarna till Leos bästa vän åkte vi till S.Giovanni in Persiceto där Melissa hade bokat teaterbiljetter till en föreställning som skulle handla om ”King Arthur”.

Tyckte att det var lite märkligt då det såg ut att vara Jultema och mycket riktigt så fick vi reda på att ”King Arthur” gick förra året samma dag, samma tid, samma plats =) Hahaha!

Vi kom dit helt enkelt ett år för sent men det kan vara lite vanlig Castellari vidrighet =)

Imorgon vid 11 tiden ska barnen åka på skidsemester med sin pappa så Melissa och jag kommer att ta en halvdag i Bologna, ta en kaffe med en gammal vän till mig så får vi se vad kvällen kommer att bjuda på men nu är det två trötta vuxna Castellari och två unga och ej trötta sådana här =)

Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *