Att fira Julafton dagen före …

Idag har vi firat Julafton dagen innan då jag imorgon åker till min älskade hemstad Bologna. Dagen startade med en första paket som innehöll lite gott & blandat: allt från en mjuk och gosig pyjamas att mysa i under dagen till en söt mugg, ansiktsmask, choklad, presentkort och den fina asken/kartongen med Nicoles namn på.

Nicoles kompis Linn kom och där låg de i soffan och tittade på klassiska romantiska komedin ”The Holiday” för att sedan gå över till en mer nervig thriller som jag själv inte har sett men som ska vara väldigt bra ”The call”.

Om du tycker att min dotter ser lite märklig ut så är det för att hon hade sin ansiktsmask på sig =)

Total avkoppling medan jag förberedde lite inför kvällens middag som jag för ovanlighetens skull fick laga =)

Mormor kom vid 17.30 och då vi inte hade ätit någon lunch så åt vi oss mätta direkt vilket var väldigt bra då vi gick till soffan för att sätta oss och öppna de paketen som var för var och en av oss.

Från Nicole fick jag Michelle Obamas bok (som jag hade önskat mig), en underbar mysig pyjamas och så en läcker skål från Mateus. Hon hade en tema sa hon: jag ska ligga med min sallad i pyjamas och läsa min bok. Älskar temat! =)

Temat var passande även för min nästa present för älskar vita morgonrockar och kanske att jag får lite av den där hotel känslan när jag går runt i min egen här hemma…

Passande nog fick jag även i julklapp att få gå och lyssna/se henne den 10 april. Läs om detta HÄR och hennes bok och bokturné har skapat hysteri i hemlandet så ser fram emot både läsning och att få se denna kvinna live i Stockholm.

Paketet nedan var den första jag öppnade och gjorde det redan imorse…

Säg hej till George, min nya nyckelring med Burberry trenchcoat =)

Köksknivar och lite annat från Mannerström vilket är presenter som uppskattas av min dotter som tycker att vi har väldigt dåligt med just köksredskaper …

Nicole blev också väldigt nöjd med sina presenter där en sk. Play tröja och sneakers från Axel Arigato fanns på listan men så fick hon även söta trosor från VS, ansiktsmasker, en bikini, örhängen, presentkort och så en egen stjärna =)

Vi hade köpt Bingolotto med vi tyckte inte att det var så underhållande så efter fem minuter fick mormor visa sina danssteg …

Nu är klockan 23.30, jag har tvättat håret, fixat runt lite och nu ska jag sova då jag åker hemifrån kring 8 tiden… <3

2 thoughts on “Att fira Julafton dagen före …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *