Sale hos Wakakuu …

Inlägget är reklam för Wakakuu och innehåller annonslänkar

Det har varit många kunder som hittat till butiken idag och fyndat och kanske kanske att jag har öppet 3 timmar den 29/12 då butiken ska sedan tömmas innan sista december.

Har helt enkelt lite att göra så fort jag kommer hem från Bologna =)  men å andra sidan när allt är sedan fixat kommer en stor sten att släppa mina tankar så att jag B A R A kan fokusera på att undervisa och studera.

Det är många butiker och webshopar som har startat sin REA nu och har du inte redan tittat in så vill jag tipsa dig om att kolla in även hos Wakakuu som har snygga och klassiska märken samtidigt som de även har några som inte återfinns i varje webbshop.

Ett litet tips denna kväll för nu väntar lite Netflix för att imorgon när Nicole har vaknat fira Julafton med henne dagen före då jag på måndag åker till Bologna <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *