Att ingå i “Santa´s nice list” !!!

Min dotter blev lite förvånad när hon såg detta som jag la ut på min insta story för att väcka en liten nyfikenhet vilket jag verkade ha lyckats med då hon kom snabbt hem från skolan (håltimma) för att ta reda på vad det är och vad det innebär =)

Jag gillar utländska sidor för de har vissa saker som inte finns att köpa här och därför blir nätet en fantastisk möjlighet för oss konsumenter att hitta det där lilla detaljen som är lite extra trevlig. Ska tipsa den 23/12 när min dotter har fått det hon ska få <3

Då jag har firat Julafton med Nicole fram till 11 för att sedan ta en Jullunch hemma hos någon väninna så har jag inte riktigt de där känslorna kring Julen som de flesta kanske har. Oftast har jag nästan önskat att den vore över efter att Nicole har gått för har ofta spenderat den med någon film på TV och bara lagt mig tidigt.

Är egentligen inte avundsjuk på de som träffas med stora släkt, en massa små barn och en massa Julmat då det är inte riktigt vad jag är van vid eller vad jag förknippar Julen. För mig ska Julen vara allt annat än stressig men en lugn och mysig stund utan en massa måsten. Av den anledning så skulle det aldrig falla mig i att försöka mig på att stå i köket och laga en massa mat, men det har att göra att jag har inget intresse i det och därför inget jag vill göra till skillnad från de som ser det som ett trevligt inslag i just Jultider.

Vi är alla så olika i våra önskemål och även om Julen handlar om de mjuka värden som kärlek, umgänge och allt det som vi vill är Julen så måste jag ändå erkänna att jag älskar paket. Älskar att ge framförallt självklart till min dotter där listorna på önskemålen är långa samtidigt som jag även vill ha något hon inte förväntar sig och så i år även till mina syskonbarn som jag ska fira tre dagar med från Juldagen (Julafton kväll är min syster och jag själva och ska mysa på vårt Castellari sätt).

Blev rörd när Nicole skrev igår att hon önskade kunna köpa mig. fler Julklappar då hon vet att jag älskar att ge men även att få (vilket jag inte motsäger) men å andra sidan vill jag inte att hon ska slösa sina pengar på just mig.

Igår blev jag även klar med min sista inlämningsuppgift i kriminologi, såååå skönt att inte ligga efter med något …

Processed with VSCO with a4 preset

Idag ska jag hämta ut en av de två sista julklapparna som kommit till min dotter och sedan är jag faktiskt mer eller mindre färdig. 9.30 ska jag fixa fransarna hos duktiga Emma på Smith Beauty så att de håller över Jul och Nyår. Sanningen är den att på mig håller volymfransar extra bra och tappar sällan några.

Klockan är snart 6.30, vaknade som vanligt vid 5 men idag har jag inga uppgifter som har som mig som student eller lärare att göra vilket är så skönt. Förstår inte riktigt hur jag ska få ihop en heltidstjänst med det pendlande jag har med heltidsstudier men släpper de tankarna under Julen och försöker nu istället ladda med lite vila, kvalitetstid och kärlek.

Var nära att glömma!!!

På lördag mellan 11-14 har jag förberett i butiken La Vendetta Clothing två klädstänger, en fylld med kläder för endast 200:- och en med kläder för nu 350:-!!! Det är typ 80% rabatt på det mesta så kom in och fynda. Julklappar behöver inte vara dyra och här har du möjligheten att ge något dyrt som nu är billigt.

Välkomna!!!

Skjortor, stickade tröjor och koftor, träningskläder, västar, skor och fina strumpbyxor för endast 100:- från Oroblu, missa inte att åtminstone titta in men ha tålamod för då det hänger kanske bara ett plagg av varje så måste man ta sig igenom plaggen om man vill hitta det som du verkligen ville ha …

Varför inte passa på att köpa dig något somrigt som denna klänning från Fira (en enda kvar för nu 350:-)

VÄLKOMNA på lördag 11-14!!! Snart stänger vi helt så detta är kanske en av tre sista tillfällen att få handla i butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *