Att längta lite extra efter några lediga dagar …

Jag är verkligen helt slut, bara att erkänna att jag längtar så otroligt mycket efter lite lov, efter att den 23/12 fira Julen med min dotter genom att strosa runt i myskläder och titta på Julfilmer och för att på Julafton ta mitt handbagage och bege mig till Landvetter. Dubbel kollade kl. 5 imorse att passet låg där den ska ligga så att inga otrevliga överraskningar dyker upp i sista sekunden.

Idag har jag en längre dag i skolan med ATP möte och så kanske några kollegor ta en liten AW i Göteborg efteråt men får se hur jag känner för just nu går ögonen i kors på mig. Igår innan 23.59 skulle jag lämna in en uppgift i kriminologi som jag inte ens vet om den överensstämmer med vad som var menat, gick helt enkelt lite utanför ”boxen” när vi skulle exemplifiera och problematisera stigmatisering utifrån ett eget exempel. Gillar att tänka lite ”utanför” så tog chansen och risken =)

Jag är mer eller mindre klar med alla mina Julklappar, vissa köpta i vår småstad medan andra i Göteborg eller på nätet då jag föredrar märken som inte alla andra i stan går runt med (åtminstone när det gäller kläder) vilket ofta annars sker i en liten stad som Borås där mentaliteten är mer att ”ha det alla andra har”.

Till dig som vill komma till ”min” butik så är du välkommen på lördag 11-14, då kör jag riktigt billiga priser, har förberett en klädstång där plaggen som hänger där kostar nu bara 200:- styck!!! Missa inte att titta in!

Tycker nog att jag har fått till det rätt så bra i mina urval av Julklappar och känner mig nöjd med mina inköp så hoppas att mottagarna av de blir så nöjda som jag hoppas på <3

Nu ska jag gå och kopiera prov som mina elever får göra idag, de är inte lyckligast i världen idag över detta men likt mig igår efter att ha skickat min uppgift, kommer de att känna att det är så skönt när det är gjort … och så ska de få var sin skumtomte/pepparkaka medan de får proven =)

Önskar dig en mysig dag <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *