Rosa filtar och söndagsmys …

Söndag, härliga sköna söndag som tyvärr passerar lite för fort när man ska plugga och hinna skriva en inlämning innan 23.59 ikväll.

Har dock startat dagen med både några ärenden på stan och slagit in ett par julklappar för måste erkänna att jag älskar när det finns paket under granen. Kanske att min lilla överdrift har att göra att jag inte har någon stor familj och därför är de få vilket jag kompenserar genom att ta ut lite svängarna lite <3

En som bryr sig bara av Julmyset är Molly som uppskattar filten bredvid granen så att hon kan ligga där och försöka få bort någon av de guldiga kulorna som pryder granen =)

Önskar dig en trevlig söndag, själv ska jag lägga mig i sängen och plugga kriminologi inför min deadline ikväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *