Lite fix och en liten påminnelse om överraskningar …

Igår var jag hos min duktiga väninna Ann-Louise som är utbildad sjuksköterska (viktigt att man har utbildning) för att lägga lite lite Restylane i läpparna för ni som vet hur jag har sett ut en gång i tiden (ca 7-9 år sedan) vet att jag hade alldeles för stora läppar men de blev aldrig mindre!!!

Efter 2-3 år berättade en läkare att han kunde lägga in ett medel för att ta bort allt som aldrig ville försvinna med tiden vilket han fick göra på direkten. Sedan dess fyller jag på i mitt tycke lagom mycket en eller max två gånger om året, med reservation för att vi alla tycker att ”lagom mycket” betyder olika.

 

Huvudsaken är att man själv är nöjd och det är jag för tillhör de som tycker att det är helt ok att fixa till det man har råd med och kan göra så länge man är medveten att livet förändras inte pga. det. Självklart finns det viktigare saker i livet som jag definitivt skulle prioritera men så länge jag inte behöver prioritera bort så tar jag hellre lite botox eller Restylane än röker, snusar, festar, dricker.

Ska ta en bättre bild på de imorgon för jag gillar när munnen blir lite hjärtformad och inte alltför bred som andra kanske istället föredrar. Det jag är tacksam är just att man lyssnar på kunden men att man även säger ”inte mer” om man tycker så som sjuksköterska/läkare som ska injicera.

Då en massa paket stod på rad frågade vad det var för något och som jag tidigare skrivit så får de 30 första kunderna som köper presentkort den 19/12 för minst 800:- en överraskning till sig själv värd ca 1200:- och det är just den överraskning som döljer sig i detta paket. Tycker att idén är underbar för då får man en egen julklapp när man köper en till någon annan =)

Lägg på minnet den 19/12 och det är inte bara botox och Restylane de gör på Klinik Villastan. Gå gärna in på deras hemsida HÄR och kolla alla de underbara behandlingar de har att erbjuda dig att önska dig eller att ge bort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *