Att gå på ”charter fest” …

Imorse gick jag upp lite extra tidigt då jag hade ett möte med en av rektorerna gällande om jag till våren skulle vara intresserad att  även ta över två klasser i sociologi under en period på tre månader så lovat att jag ska fundera över helgen då det innebär inga ”lediga” dagar kvar för att plugga …

Å andra sidan har jag aldrig undervisat i sociologi då ämnet fanns inte på gymnasiet när jag senast jobbade som gymnasielärare (typ 17 år sedan).

När jag kom hem var jag därför lite trött (gick upp 5 imorse) och såg framför mig hur jag bara skulle ner i ett varmt bad och bara njuta av tystnad och en massa väldoftande skum i badet. Icke … Tre, fyra tjejer som var i full gång med att fixa till sig inför kvällens fest med temat ”charter” som de verkligen har gått in för =) Du kan kolla på min insta story @michelacastellari så ser du de i sina somriga kläder, flippisar, sommarhattar och allt det som man förknippar med charter resenärer …

På bilden nedan var de inte riktigt klara ännu =)

När de dock gick för att åka till en förfest så sjönk jag i det varma badet, stängde av all musik och bara njöt av det där ”il dolce far niente” …

Imorgon ska butiken vara öppen 13-16 så ska snart lägga mig och bara titta på någon film/dokumentär (tipsa gärna) och troligtvis somna till den med Molly liggandes bredvid mig.

Önskar dig en trevlig fredag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *