Ljus och några Julklappar …

Idag och imorgon har jag studiedagar då jag måste läsa en hel bok som förvisso inte är alltför tjock och som tack och lov är rätt så lättläst då den är på svenska.

Då jag pluggade sociologi tror jag att jag redan har läst den men då det var typ 18 år sedan så är det kanske inte så konstigt att jag behöver gå igenom den en gång till. Boken ingår nämligen även i kursen i kriminologi som jag pluggar nu som en förklaring för avvikande och identitet.

Ska sätta ingång snart för har som sagt gjort en massa annat istället som att gå och fixa några julklappar och en liten till mig själv. Jag älskar ljus av alla dess sorters och detta doftljus är även snygg!

Tycker att den är så vacker och det är en spännande historia bakom dessa doftljus från Cire Trudon, världens äldsta ljustillverkare. Man påstår tom. att Napoleons enda gåva till sin förstfödda son var just en Cire Trudon ljus med hans personliga kameo och 3 guldsigill.

Dessa ljus (nedan) fastnade jag också för på direkten men sa till Nicole att de var användas mer till prydnad då de var inte de billigaste ljusen jag köpt så ner de ska tändas tar vi fram vanliga vita, hahaha!

Det har även tillkommit några paket under granen idag vilket är alltid lite mysigt så att min nyfikna dotter kan gå och fundera, gissa och och hoppas att det är de där juklapparna som hon verkligen hoppas på eller som hon inte visste att hon ville ha förrän hon ser de som ligger där inslagna i väntan på den 23/12, datumet då vi firar vår lilla Jul här innan jag åker vidare till Bologna.

Ikväll har både Nicole och jag sleep over gäster så tjejerna lagar mat medan jag ligger i myskläder i sängen och bloggar =)

Imorgon får det bli plugg för idag är det bara att erkänna att det var skönt att göra allt annat än det jag skulle =)

4 thoughts on “Ljus och några Julklappar …

  1. Läser beteendevetenskapliga programmet och kriminologi ingår i utbildningen. Är det så intressant med kriminologi som det verkar?

    Mvh Amy

    1. Jag tycker att rättspyskologi var mer intressant än kriminologi men det är min egna personliga åsikt. De ligger nära varandra men ändå kändes rättspsykologi mer det jag trodde kriminologi var =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *