Den bästa krämen för synliga resultat …

Nu är denna dunder kräm från kända Dr Obagi slut så bäst att önska mig en tub då jag har rekommenderat den tidigare för sin otroliga effekt. Den ingår i Retinol serien och detta är inte bara krämen du ska använda för att endast komma åt känslan av en bra kräm, denna ska du istället använda om du vill nå ett synligt resultat.

Vill du köra en riktig kur gör som följande:

ta 4 små pump på morgonen och 4 på kvällen under 5 dagar på rent ansikte så lovar jag dig att du kommer att se hur du, likt en liten orm, får bort de delarna av hudens yttersta lagret som är skadad av sol och föroreningar.

Retinol är känd för att den bidrar  till en friskare hud med mindre orenheter och utbrott, jämnare hudton och mer lyster. Retinol är även den enda FDA-godkända ingrediens för att behandla rynkor, vilket i sig är ett erkännande som få krämer får. Väljer du att göra denna mer intensiva kur på 5 dagar leder den till delvis flagning men något du ska se som ett kvitto på att du verkligen får bort den där döda huden som du inte behöver.

Annars kan du använda den mer långsiktigt så klart men för mig som är ute efter synliga bevis så står jag gärna ut med 5 dagar när resultatet är det den är. Vet att Ann-Louise på Klinik Villastan har sagt att de även har en mindre tub som de säljer just för att man ska kunna köra den som en kur så verkligen värt att testa.

Du kan verkligen inte annat än att märka ett resultat och det säger jag verkligen för att jag älskar vad denna kräm gör och åstadkommer även om den svider lite ibland under de fem dagarna som kuren varar.

Dr Obagi krämerna säljs mig veterligen endast på kliniker och här i Borås finns de på Klinik Villastan.

2 thoughts on “Den bästa krämen för synliga resultat …

  1. Bästa krämerna på marknaden med det där synliga resultatet du skriver om.
    Har dock aldrig testat den som en kur på fem dagar så ska hon gå till kliniken och köpa den och testa. Blir man väldigt röd medan man kör kuren?

    1. Då den innehåller 1% retinol så upplever nog de flesta en rodnad i ett par dagar men den är definitivt värd att stå ut med när du synligt märker att gammal hud ramlar av =) Älskar när man ser och inte bara tror =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *