Välbesökt bloppis med cirkusdirektören Johanna …

Att jag vaknade först kl. 7.30 är ett bevis nog för att jag verkligen var rätt så sliten igår efter den fantastiska bloppisen.

Hade så ont i mina ben när vi kom hem  och var så trött att jag somnade mer eller mindre direkt, ingen film här minsann =)

Vill rikta en stor TACK till alla som kom igår för att vara med på denna fantastiska bloppis som min fina väninna Johanna (även kallad cirkusdirektören) såg till att vi fick till denna lördag i december på fantastiska Clarion Post och med Arvingarna som spelade några låtar för alla våra gäster.

Till oss som bor i Borås spelar Arvingarna i vårt nya kongresshus så passa på att gå dit och äta ditt Julbord.

Hur fantastisk och mysigt som helst och själv tackar jag även min underbara snälla väninna Ann-Louise, hennes dotter Saga och min Nicole som följde med, bar och slät med mig för att få in allt in och ur bilen med de klädställningar jag hade köpt dagen innan och som Janne fick ihop. Även om man inte riktigt tror det kräver en bloppis i denna storlek lite jobb men samtidigt så är det så roligt att få göra det en gång om året eller vartannat år även som en liten event.

När vi öppnade upp kl. 13 för att alla fick börja titta så var det en lång kö med blog läsare som hälsades välkomna av Johanna och kön verkade aldrig ta slut (vilket den gjorde det så klart) men gäster kom även efter 16 så vi hade öppet en extra timma.

Här ser ni delar av kön som väntar att kl. blir 13 och som den trevliga vakten stod Janne för =)

På bilden nedan gick min guldiga väska från MK som jag köpte i New York, mer guldig än så kan en väska inte bli och den är ursnygg så grattis till köpet!

Så mycket folk!!!

Nicole och Ssga valde att ta en liten paus dock precis innan Arvingarna skulle börja spela och min lilla oblyga dotter frågade sångaren Casper om hon och Saga kunde vara deras förband för kvällen med låten Shallow … Ibland är självförtroendet lite stort eller kanske tom. för stort? =) Sångrösten ligger nämligen inte riktigt i våra gener men å andra sidan så kanske hon kan börja och prova med karaoke =)

Här Nicole, Ann-Louise och Saga och tack till framförallt Ann-louise som hjälpte mig så mycket med allt idag, TACK!!!

Ni får ursäkta mig mina suddiga mobilbilder men då ingen systemkamera fick följa med och då belysningen var som den var så fick det bli lite sämre kort och ångrar som vanligt att jag inte tog mer bilder vilket dock jag är säker att Johanna tog.

Janne och en vän hade bästa platserna när de njöt av en öl och hade koll på att vi skötte oss under den sista timman av loppisen, då vi körde en extra timma just för att vissa valde att komma när det hade lugnat ner sig vilket jag kan förstå då man såg lite bättre vad som fanns.

Tack min fina väninna Johanna för att du såg till att något så mysigt som en bloppis blev till för vi vet hur mycket jobb som ligger bakom detta och då du har organiserat med hotellet och Arvingarna så hoppas jag att du kunde koppla av och njuta av det Julbord ni var på efter bloppisen.

Tack vännen för den underbara människa du är!

Bilden är tagen efter bloppis så två något trötta ansikten men å andra sidan var det exakt vad vi var vid den tidpunkten =)

Ann-Louise, Nicole, Saga och jag gick och åt något på Le pain francais (den någonstans i närheten av hotel Dorsia) då vi orkade inte söka efter bord på någon restaurang en lördag kväll i december månad i Göteborg då det mesta krävde nog att man hade bokat men det var så gott där och personalen och framförallt servitrisen så otrolig trevlig att vi sa till henne det när vi gick. För visst är det så att de flesta människor får bara höra när kunder är missnöjda och sällan när man är väldigt nöjd? Hon blev nog glad för vi var väldigt nöjda med hennes trevliga bemötande …

På väg till bilen i Femman huset kunde vi inte låta bli att ta en liten vila på denna glittriga juliga stol innan bilen hämtades, kördes till Clarion Post där vi lastade in alla kläder innan färden tog oss tillbaka till vår småstad.

Åter TACK till alla inblandande <3

Om en timma söndagsfrukost med Tania och hennes dotter sedan måste jag plugga, tenta ikväll och kan inte påstå att jag har hunnit plugga så får helt enkelt hålla tummarna att frågorna som kommer är de jag har läst på under dagen eller som jag kommer ihåg sedan inlämningarna… Känns lite jobbigt men å andra sidan kan jag plugga liggandes i min säng denna söndag vilket inte är riktigt fel <3

4 thoughts on “Välbesökt bloppis med cirkusdirektören Johanna …

  1. Så kul att få komma till dig och Johanna igår och så nöjd med mina inköp! Invigde min tröja igår och den passade alldeles utmärkt. Hoppas att ni gör om det och gör detta till en årlig tradition, många som verkade uppskatta detta fina du! Kram till dig!

    1. Vad glad jag blir att du uppskattade bloppisen och att du hittade något som du tog på dig mer eller mindre på direkten, då är man nöjd =)
      En massa kramar till dig!

  2. Hej Michaela! Vill bara säga att jag har följt din blog i snart ett år, såg dig på bloppisen och tycker att du verkar vara en sådan go och trevlig person som inte behöver stå i centrum, ödmjuk som tusan verkar du vara vilket även visar att du är en självsäker kvinna! Och om jag får önska, gärna mer om dig och Nicole i bloggen för skrattar så mycket när jag läser om era konversationer, mycket igenkänning då jag själv har två tonårsdöttrar som ibland ger mig lite migrän =)

    1. Tycker själv att det är lite kul med mina och Nicoles konversationer för tonåringar är något speciella och så får jag erkänna att jag kanske är lite sådär pinsamt jobbig själv ibland (bara ibland) dock =) Tack för att du följer och för att du kom till vår bloppis <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *