Att ha klarat kvällens tenta!

Innan kl. 23.59 skulle jag idag sätta igång en tenta i kriminologi som vi fick under helgen starta när vi ville men när man väl har startat den har man endast 30 minuter för att svara på 30 frågor med 4 olika svarsalternativ där 2 är väldigt lika.

Lite stressigt för inget får verkligen störa då det tar en stund att tom. läsa frågorna men när jag tryckte på sista svaret och skickade iväg tentan fick jag direkt svaret att jag hade klarat den så ikväll är jag en nöjd kvinna och student för att imorgon återgå till mina klasser och mitt jobb som gymnasielärare…

 

Var trött efter gårdagens bloppis och hunnit inte pluggat som jag borde då jag även jobbar men så skönt att ligga i fas med övriga studerande för känslan att ligga efter är jobbig och svårt att ta igen om man väl har halkat efter.

Ikväll klappar jag mig lite extra på axeln för att ha klarat kvällens prestation och ska fira detta med att nu lägga mig efter ett varmt bad och somna till en film. Ögonen går i kors och det där med att vara utvilad efter helgen är inte riktigt min sanning denna vecka men är ändå nöjd med min intensiva helg <3

8 thoughts on “Att ha klarat kvällens tenta!

  1. Du är helt fantastisk och en inspiration som både jobbar och pluggar på universitetet! Blir så sugen själv på att läsa någon kurs nästa år men är inte heller 20 längre, hehehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *