Apropå röda rosetter …

Idag har jag haft en ”fixar dag” även om den fick en liten längre paus emellan då jag måste ha sträckt mig och har som en liten knöl vid ena skulderblad. Känns som nackspärr men inte i nacken =)

Hoppas att det har gått över tills imorgon. Packat kläder från butiken och från mig till lördagens floppys, köpt klädställningar och slagit in en av de Julklapparna som Nicole har lovat att inte gå och klämma på =)

Apropå rosetter hoppas jag att du kommer till vackra och juliga Hotel Clarion Post där Johanna och jag ska ha vår bloppis denna lördag mellan 13-16! Njut av ett glas bubbel i baren och varför inte köpa dina Julklappar hos oss? Allt från butiken är nytt och så anses, som jag tidigare nämnt, årets julklapp handlar om återvinning istället för elektroniska prylar vilket känns lite ”rätt i tid”.

När det gäller mina egna kläder/skor/accessoarer så betalar du med kontanter eller swish men när det gäller butikens varor fungerar kortbetalning alldeles utmärkt.

Min väninna Johanna gör ett samarbete med Hotel Clarion Post så helt underbart att vi får ha vår bloppis just där och till tonerna av Arvingarna som ska spela en stund under de 3 timmarna som bloppisen varar.

Du kan även köpa hennes signerade bok på plats till ett specialpris för detta lördagsevent i hjärtat av Göteborg.

Från butiken har jag packat ner mest kläder för säsongen men självklart hamnade några sommarplagg också i kartongerna som tillsammans med mina kläder ska köras ner till ett konferensrummet vi så snällt får låna imorgon kväll.

Först väntar dock jobb imorgon innan allt ska köras ner för att finnas på plats när vi kommer på lördag ett par timmar innan ni som vill och kan kommer och tittar. Hoppas att du kan komma och njuta av en mysig stund bland sång, skratt och kläder/skor/accessoarer till fantastiska priser.

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *