Att få en överraskning … save the date: 19 december!

Har en tenta som ska skrivas innan söndag så antingen gör jag den imorgon kväll eller på söndag beroende på hur jag känner då jag måste hinna plugga lite (känns som att söndag kommer att bli mitt valda alternativ =) men idag har jag verkligen unnat mig en dag med den där ytlighet som dock gör att jag känner sig fräschare och piggare vilket i sin tur påverkar åtminstone mig positivt.

Fixat min utväxt (hade visst gått hela 7 veckor sedan sist) och så gick jag till min väninna Ann-Louise på Klinik Villastan för att få de där sticken som jag  helst inte vill vara utan samtidigt som vi även pratade lite om tider gällande lördag då både hon och hennes dotter Saga ska snällt hjälpa mig och Nicole på den stora bloppis som Johanna och jag har på Clarion Post på lördag mellan 13-16.

Så mysigt med lite Julpynt och så fick jag kaffe och små raw food kakor som underbara Jessica (som jobbar där) hade gjort.

Förutom nyttigheterna fanns dock även skumtomtar och pepparkakor, de goda klassikerna =)

Jag köpte ett presentkort men har även önskat mig det själv i och med att jag gärna gör olika behandlingar  där och därför är presentkorten sådana som kommer till användning.

Fick reda att om man går till Klinik Villastan och köper ett presentkort för 800:- eller mer den 19 december så får man en överraskning till sig själv till ett värde av ca 1200:-, dvs. du köper ett presentkort till någon annan och får en present till dig själv. Låter helt fantastisk i mina öron !!!

Efter kaffet blev det några stick i Ann-louise behandlingsrum, personligt älskar jag den där känslan att ha fått botox och med det ett piggare utseende.

Visst är det fascinerande hur olika vi kan tänka kring sådant och hur olika vi prioriterar? Själv skulle jag aldrig lägga pengar på att festa/röka/dricka medan detta är så länge jag kan något jag gärna unnar mig (därav min önskan om presentkort härifrån =)

Imorgon ska jag åka på några ärenden på förmiddagen samt träna för att från efter lunch sitta och plugga. Nu ska jag dock göra mig lite thé och ta ett varmt bad …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *