Middag och tonårsprat …

Idag blev jag hämtad efter jobbet vilket var inte alls fel får jag säga och så fick jag hjälpt med att få upp granen till lägenheten. Måste nämligen erkänna att jag fick lite sådär ”sociala medier ångest” när jag såg alla hemmen som många la ut som var pyntade till max och såg så otroligt mysiga och Juliga ut.

Nu finns en gran även hos oss och Julkänslan närmar sig med den på plats och Julmusiken på. Bilder kommer imorgon för ikväll var vi bjudna hos Ann-louise & Saga (som vi åkte till Cypern i somras med). De har precis flyttat till en helt nybyggd bostadsrätt och doften av nytt är så underbar när man kommer in.

De har redan efter ett par veckor fått det mesta på plats och så snyggt! Ny matsalsbord och stolar som jag ska fota nästa gång jag är där för glömde av det i allt prat vi hade medan vi mumsade i oss lite (mycket) thaimat.

Tack för kvällen <3

Kommer du till bloppisen på Clarion Post som Johanna och jag har på lördag mellan 13-16 så kommer de också att vara där och så även Nicole.

Johanna skrev att hon har packat hela 22 Ikea kassar med kläder och jag har 7 stora flyttlådor fyllda som bara väntar på er så glöm inte detta event på lördag som även kommer att gästas av Arvingarna som ska spela några låtar för oss alla.

Nu är det midnatt och det är dags för mig att sova, varit vaken alldeles för länge då jag vaknade vid 3.30 … Buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *