TVT operationen lyckad !!!

Efter morgonkaffet med Babis och gänget gick jag till Arena Fitness för att egentligen testa på riktigt om operationen jag gjorde, en sk. TVT operation lyckades. Testade några minuter i Wien men för att vara på den säkra sidan körde jag en tabata med 40 (rush) +20 (vila) x 10.

Det fungerade, inga som helst konstigheter så mitt problem är bortopererad. Hoppas verkligen att någon/några har genom mina inlägg om detta sökt sig till sjukvården för att så småningom få samma operation som jag fick.

Här på väg med mina löparskor i kassen.

Har en intensiv och trevlig vecka framför mig med något att göra mer eller mindre varje kväll samtidigt som jag ska både ha en tenta och skriva en inlämningsuppgift (ska börja med den så fort jag är klar med inlägget) i kriminologi som ska handla om de ”etablerade och outsiders”. Vad är det som skapar den klassiska ”vi” och ”de” oavsett om det handlar om tjejgänget, grannskapet, människor från andra kulturer eller arbetskollegor.

Intressant ämne och teori som jag ska formulera något om med hänvisning till kurslitteraturen. Har som sagt lite att göra =)

Hoppas du har njutit av en mysig Första Advent, personligen har jag inte tänt ett enda ljus, men det är jag det =)

2 thoughts on “TVT operationen lyckad !!!

  1. Åh vad härligt att höra att det lyckades. Imorgon är det min tur ??
    Känner mig lite nervös, men hoppas såklart att jag är en av 80%….

    1. Operatonen kommer du knappast att märka av men du kanske får ont i 3 timmar vid höfterna som jag fick när jag väl var tillbaka på hotellet … Berätta hur det gick så håller jag tummarna för att det gick bra och att även du blir av med besvären <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *