De där med frågor och svar …

Måste säga att jag blev rätt så underhållen av frågorna jag fick igår på min insta story (vissa är redan borta men vissa är kvar då de försvinner efter 24 h) @michelacastellari.

Mer än av själva frågorna tror jag nog ändå att det var mina svar som fick mig att le med det där glimten i ögat som man antingen förstår eller inte.

Vissa frågor blockerade jag så klart men annars är jag inte den som känner någon slags nedvärdering i att någon ställer vissa frågor. Är nog rätt så tålig på den fronten för har ändå synen att frågan är fri så länge man vet och respekterar att svaret man sannolikhet kommer att få är ett nej.

Själv respekterar jag insikten att det värsta man kan få är ett nej/inget svar och därför värt att ställa frågan =)

Klockan 7 var jag och tog en kaffe med Babis på Kafé Orion och några målare som skulle iväg på sitt jobb. Morgongänget på kafé Orion ska visst höras i radion på tisdag då vi är nog ett litet speciellt gäng. Vet inte om jag hinner delta då jag ska iväg till jobbet så tidigt men annars kommer med allra största sannolikhet alla andra att få berätta om våra morgonmöte där <3

Nu ska jag faktiskt ta på mig träningskläder och testa på riktigt om jag kan löpa på gymet utan någon ”olycka”. Testade 5 minuter i Wien men idag kommer ”the Big test” =) Håll tummarna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *