Att skjuta upp …

Måste verkligen säga och påstå att kombinationen att vara lärare men även själv studerande är alldeles perfekt av en synvinkel, man får en helt annan förståelse för att sina egna elever inte gör det de borde på löpande band.

Idag skulle jag ha haft en heldag med min bok och dator för att plugga kriminologi men så kom en vän som satt och jobbade men då lyssnade jag på hans jobbsamtal istället så kontentan blev att jag inte har fått gjort så mycket som jag borde.

Helgen är min och vissa teorier till kriminalitet ska jag kunna när det är söndag kväll.

Då jag dock tänker sitta en stund nu så tänkte jag mest titta in och berätta för dig som är intresserad att vi har mellan 50-70% på allt i butiken (dock ej på Don Vanquisher jackorna) och att vi har öppet på lördag mellan 10-15 <3

Välkommen att kanske hitta något till dig eller att ge bort i Julklapp till det där priset som gör att du får mer för pengarna =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *