Största schnitzeln i Wien finns på Figlmueller …

Klockan är 15.30 denna lördag i Wien och nu är vi på hotellet, något trötta och frusna så passar på att skriva ett litet inlägg från denna helt fantastiska stad där allt vi har velat besöka har legat inom radien på ca 1 km.

Nästan lite komiskt men så skönt att slippa tänka på taxi eller tunnelbana när allt det vi hade bestämt oss för att titta fanns på gångavstånd.

Vi kom hit I torsdags runt 17-18 tiden och vi bor på vackra och centrala Hotel Bristol, en av de äldsta med en getingen historia om kända skådespelare, orkesterdirektörer och politiker som har bott på detta hotel som öppnade 1892. Har ni följt på insta story har ni tagit del av den alldeles antika och utsöta hissen som jag måste även komma ihåg att fota även hit.

Då vi skulle ge oss ut för att äta något så hade jag hittat ett väldigt känt ställe här i Wien som har gjort sig ett namn för att servera de godaste och de allra största schnitzel stan.

Restaurangen heter Figlmueller, är enkel och många vill hit.

Vi hade inte bokat bord och stod i kö i hela 45 minuter för att få komma in men värt det. Jag hade bara bestämt mig att hit skulle vi även om jag nog åt hälften av denna schnitzel som mer påminner om en pizza i storlek än annat och god är den !!!

Vi promenerade tillbaka till vårt hotel som ligger mittemot Operahuset och somnade något mätta men redo för att göra Wien dagen därpå.

Salute, så fort jag kommer hem kommer ett par inlägg från staden <3

Processed with VSCO with a4 preset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *