Imorgon till Wien …

Buonasera!

Imorgon vid lunch väntar alltså en weekendsresa till Wien och följ gärna på min insta story @michelacastellari om du tycker att det vore kul att följa/se bilder, små video och allt man kan tänka sig från denna stad där Julmarknaderna är i full gång och där Sacher tårtan väntar till frukost en av dagarna.

Allt från Spanska ridskolan till Freuds museum ska besökas så variation utlovas…

Apropå rosetter och Jul så har min väninna Johanna bloggat om vår bloppis på Hotel Clarion Post den 8 december mellan 13-16 så titta gärna in HÄR för att åter ta del av all information kring detta. Bilden nedan är just lånad från det inlägget <3

Självklart hoppas vi att många kommer för vi har så otroligt mycket i år och enligt vad jag har läst så är vintage årets julklapp? Kan det inte bli då bättre än att gå på en bloppis innan Jul? Vissa plagg/skor/accessoarer är använda noll gånger, en gång eller några gånger så välkomna och glöm inte att njuta av kanske ett glas bubbel, en drink eller något tilltugg i baren precis där vår bloppis kommer att vara.

Allt från Please Jeans för 300:- till en Gucci keps (använd 1 gång hemma) då den är för liten för mitt huvudet, från mysiga hösttröjor till t-shirts för 100:- , Primeboots och Uggs, smycken och behå från butiken rabatterade hela 70%. VÄLKOMNA!

Nu är det dags att sova för att imorgon förmiddag köra till Landvetter <3

4 thoughts on “Imorgon till Wien …

  1. Tar med mig två shoppingsugna väninnor och självklart lämnar vi Borås för detta för att ta en lördag i Göteborg och komma på bland annat er bloppis! Håller tummarna för att ni har även några medium!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *