Att omprioritera …

Fram mot eftermiddagen fick jag så otroligt ont i magen… Kramper så att jag såg stjärnor, något jag har haft i flera år vid olika tillfällen och det som hjälper är att ta en Treo samt gå och lägga mig. Efter typ 30 minuter är smärtan borta så har precis kurerat mig exakt så.

Skulle ha skrivit en tenta ikväll, innan 23.59 där man har 30 minuter på sig från det att man klickar på start knappen.

30 minuter för att svara på 30 olika frågor där varje har 4 olika svarsalternativ där 2 är väldigt lika varandra. Då jag inte har hunnit, eller rättare sagt prioriterat att studera så var det för mig bara att inse att rikta in mig på omtentan.

Öppnade upp den trots allt för att fota frågorna så att jag kan öva på de även om inte samma kommer vid nästa tillfälle. Alltid lär man sig något av att titta på frågor är min erfarenhet.

Släppte alla tankar på tentan och tog istället ett varmt bad med en massa skum, precis vad jag behövde denna kväll och nu är jag såååå trött då jag vaknade såååå tidigt imorse.

Imorgon undervisar jag och det är sista dagen denna vecka för på torsdag åker jag till Wien och jag lääääängtar så efter att mysa i denna stad som jag aldrig tidigare har besökt och som erbjuder allt från kända mysiga Julmarknader till Freuds museum, kan det liksom bli bättre?

Vi har bokat 2 fantastiska restaurangbesök, frukost på Café Sacher (går inte att åka dit utan att ha ätit deras berömda tårta påstås det) och Spanska Ridskolan så klart … Har du kanske några tips?

4 thoughts on “Att omprioritera …

    1. Tack snälla Monica, har antecknat stället nu =) Självklart får man följa med på resan och min insta story kommer att uppdateras ofta kan jag lova med små video =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *