Brunch och söndagsshopping i Göteborg …

När mor fyllde år i våras fick hon bland annat att åka med Nicole och mig till Göteborg för att bli bjuden på brunch på Hotel Ritz då jag mindes att den var väldigt mumsig … men tyvärr blev jag lite besviken idag … Detta förhindrade dock inte mig och övriga att äta tills vi sprack (lite överdrivet skrivet =)

Nicole var så ”taggad” över denna söndagsutflykt då hon älskar att mysa, sitta och äta och självklart shoppa =)

Vi gick till Arkaden och till NK. Nicole köpte sig ett par byxor på Zara, en tröja på NK och ett armband på Raglady, för min del blev det ett par skor, två vanliga t-shirts och en tröja på Zara, smink från Chanel på NK och två snygga svarta och gråa denim från butiken längst upp på NK.

Såååå nöjda med våra inköp och svarta denim var precis vad jag behövde och de ska invigas i Wien på torsdag <3

Det där Nicole leendet kommer alltid att få mig att smälta <3

Vädret förändrades snabbt och det blev riktigt kallt och blåsigt lagom till vi åkte hem till vår småstad vid 15 tiden …

Nu är klockan 19 och jag ligger redan i sängen redo för att titta på föreläsningarna som jag ska tenta av imorgon kväll, PANIK!

4 thoughts on “Brunch och söndagsshopping i Göteborg …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *