Raw food sött och studier …

Juice fastan är slut och jag ska definitivt köra om den vid annat tillfälle för även om kanske rena inbillningen så känner jag mig renare och har trots att jag idag inte dricker mina juicer varken köpt någon lussekatt eller någon godis denna lördag kväll när jag ska sitta med mina studier då jag har en tenta.

Något som jag dock vill gärna rekommendera är att googla på raw food chokladbollar eller bullar, så otroligt mumsiga dessa är och de är gjorda på bland annat dadlar och nötter, ska själv baka de tänkte jag som en nyttigare alternativ till mycket annat.

Idag har jag haft butiken öppen en liten stund, umgåtts med en vän och nu som sagt väntar kriminologin då jag har en tenta som jag ska göra innan måndag kväll kl. 23.59. En liten annorlunda form av tenta som jag får sätta igång när jag vill innan måndag angiven tid, och som består av 30 frågor som jag måste besvara inom 30 minuter. Självklart får jag inte se frågorna innan jag klickar på starttiden så en form av tenta jag aldrig har testat tidigare.

Nu är det alltså bara att plugga denna lördag kväll för att öka chanserna att svara rätt när jag väl ska göra denna tenta i kriminologi.

Imorgon blir det nämligen brunch och lite shopping i Göteborg så måste komma in i min studie flow =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *