Fazli och presentinspiration …

Precis hemkommen från Salong Fazli, tacksam för att han åkte från Göteborg denna kväll enbart för att fixa mitt hår, så snällt <3

GRAZIE vännen och det där leendet älskar jag, en riktig liten filur smile <3

Mitt egna hår har blivit så långt nu så har börjat vänja mig av med extensions genom att sätta in färre och färre vid varje tillfälle så jag är snart i mål =) En vanesak som mycket annat och nästa vecka ska han få klippa det lite kortare, mer jag numera =)

Sitter nu med en av mina juicer och tittar på en otroligt kul sida för presenter.

På denna webshop hittar man speciella personliga presenter och i dessa tider Julklappar. De har allt från upplevelser att ge bort till personliga gåvor och där finner du även bland annat den rosen doppad i guld som jag fick på alla Hjärtans Dag och som min dotter vill gärna ta ifrån mig. Har du köpt något där kanske sedan tidigare? Vad köpte du isf.?

Själv tycker jag ofta att det är otroligt svårt att ge bort något till män, oavsett om det är en vän, en pappa eller ens chef. Här lovar jag att du kan hitta en otroliga inspiration för julklappstips de där Julklappar som vi snart kommer att handla. Själv funderar jag på en ”escape spel” (se deras upplevelser sida) men här kan du även hitta presentupplevelser att ge bort som att köra Ferrari, sjunga in en låt, ridturer eller hur cool vore det inte att få/ge bort en flygsimulatorslektion på en Boeing 737? Någon som har gjort detta eller som har testat en escape spel? Lite nyfiken …

Och nu fem minuter senare har jag hittat den alldeles perfekta presenten till en viss person men kan självklart inte skriva mer än så ifall hen kan gissa sig fram =)

Buonanotte <3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *