Studiestress …

Onsdagar och torsdagar är fram till Jul till för mina studier i kriminologi men som många mer än mig har jag en benägenhet att drabbas av den där lilla stress när jag idag skulle innan 23.59 lämna in en inlämning och hade inte riktigt läst alla kapitel i tid för att kunna skriva av de två olika kriminologis teorier jag skulle men voilá klockan är 20.05 och den är skickad! Helt fantastico!

Får nog gå och tvätta rent skärmen på min dator när jag ser bilden =)

 

Det är dag 3 på min juice fasta och får erkänna att jag hade helst av allt köpt mig en lussekatt (eller två) när jag såg att de nu finns nybakade på Café Orion men den får vänta till helgen för jag måste bara klara av dessa fem dagar även om det inte är det lättaste jag har gjort…

Har du juice fastat någon gång? Ska tilläggas att dessa gröna som går under paketet master (se tidigare inlägg) är inte speciellt matiga, tvärtom även om goda. Inget som mättar direkt men fem ynkliga dagar ska jag fixa.

Nu har jag stängt min litteratur och ska ägna mig åt en film så att jag slipper tänka på bullar, lussekatter och godis =)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *