Tips på tre olika juicer från min fasta …

Dag 2 av 5 på min juice fasta som jag i detta inlägg tänkte berätta lite om då frågor har inkommit om vad juicerna innehåller.

Jag har köpt ”Master Juice Cleanse” hos nyöppnade Systramii, en ny juice och raw food bar här i vår lilla småstad. Master Juice Cleanse beskrivs i deras broschyr som följande och är en av tre typer av juice paket som finns att köpa.

Man ska välja Master Juice Cleanse om man vill gå Hard Core- all in för healing! Under denna cleanse går detoxen djupt in på cellnivå vilket kan göra att du har mindre energi under själva cleansen men som gör att du efteråt känner en stor och tydlig förändring i kroppen. Genom att bara tillföra i princip endast juicer från grönt till kroppen, snabbar du cleansen samtidigt som den går på djupet. 

Så beskrivs den och visst är tanken om att rena på cellnivå helt fantastisk, speciellt för mig som annars livnär mig på sallader, bröd, godis, bullar och kaffe =) Jag kände helt enkelt att det var dags för lite rensning för att sedan i helgen testa på träning för första gången efter min tvt operation.

Då jag har fått frågor kring vad juicerna innehåller så kommer här nedan en beskrivning på dessa gröna juicer.

Clean & Strong – återställer salt och mineral balansen i kroppen samtidigt som som selleri är en grönsak som ger dig starkt skelett. Innehåller: Stjälkselleri, gröna blad, gurka, gröna äpplen, citron och ingefära.

Clear Mind – fänkål har egenskapen att öka blodtillförseln till hjärnan och det gör att du blir lättare i huvudet. Innehåller: päron, grönkål, lime, fänkål, gurka, mynta/citronmeliss.

New Beginning – färska solrosskott ger dig fräsch energi till en ny början- skottet är en ny början på en växt. Innehåller: solrosskott, citron, zucchini, gröna äpplen.

Juice 4 och 5 är åter Clean & Strong samt Clear MInd.

Bor du inte här i vår småstad så varför inte testa att göra dina egna gröna juicer? Alltid trevligt med tips på några olika innehåll tycker jag …

Idag är det alltså dag 2, klockan är snart 17 och skulle vilja gå och lägga mig bara för att magen kurrar nu =) Igår var det inga som helst problem, idag hade jag nog gärna tagit en liten fika på jobbet eller hemma … men jag ska bara klara av dessa fem dagar och ger mig själv ingen annan möjlighet.

Till er som undrar så är deras Instagram: @systramii.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *