Juice fasta hos Systramii …

Jag har de senaste åren misshandlat bland annat lite min kropp genom att verkligen inte ta hand om den då jag har ätit dåligt och inte rört den som jag borde och har önskemål att göra. Nu bar jag dock gått igenom en TVT operation och om en vecka får jag testa om den har fungerat genom att ställa mig på ett löpband (håll tummarna för mig) samtidigt som jag tänkte denna kommande vecka passa på att rensa min kropp genom en juice fasta hos nyöppnad Systramii.

Två underbara systrar som öppnar upp en ny splittrans juicebar i vår småstad och de har allt gjort detta med stil genom att låta Mariella Inredningar skapa den lyxiga men avkopplande känsla de såg framför sig när de planerade detta i minsta detalj. En fantastisk ljusturkos nyans med guld och marmor … Sååå smakfullt!

Jag älskar juicer och sallader vilket har nog att göra med en preferens för kall mat (med undantag för italienska maträtter så klart) så detta ser jag nu riktigt fram emot.

De har tagit fram tre olika juice paket och den jag har valt är naturligtvis den som går under namnet Master och som innehåller enbart gröna juicer och 5 sådana per dag. En detox som går djupt in på cellnivå, give it to me =)!!!

Då jag pendlar till Lerum måndag/tisdag/fredag måste jag organisera mig genom att se till att hämta två juicer dagen innan för att sedan hämta resterande för dagen när jag kommer hem.

Idag fick jag två av de fem juicerna som jag ska dricka imorgon och så här gröna och fina är de … Av någon psykologisk och spännande anledning känner jag mig redan renare bara genom att veta att jag ska göra detta i fem dagar … Inget kaffe, inga bullar och inget bröd men go green <3

Perfekt att göra detta när jag ändå ska börja träna först om en vecka så nu får mina celler en liten må bra present av mig <3

Tack tjejer för idag <3

6 thoughts on “Juice fasta hos Systramii …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *