En massa skratt med Al Pitcher …

Butiken denna lördag förmiddag/lunch …

På Insta story @michelacastellari har jag lagt ut några jackor som finns i butiken (då inte alla finns i webshopen)

Jag älskar jackor och mina favoritmärken är italienska Don Vanquisher för att de sticker ut på en exklusiv, kvinnlig med attityd stil och så även alltid klassiska Moncler som finns hos min kusin Brissman

Jackor, cashmére och Mou boots är vinterns favoritmåsten <3

Imorgon ska jag ta kort på en snygg Moncler jacka som jag köpte för några år sedan, vars model är tidlös men som jag nu ska sälja då min byst är lite för stor och dragkedjan är svår att dra upp =) Har bara haft den i garderoben då jag tycker så mycket om den men då jag inte kan använda den så är det bara att inse att bättre att någon annan kan ha på sig den istället. Missa den inte på insta story imorgon och sedan i bloggen, storlek S i en ursnygg olive grön nyans.

Efter att ha jobbat gick jag hem för att sedan möta upp min fina väninna Tania som bjöd mig på något otroligt roligt och helt i min smak, tack vännen!!!

Vi gick till Sagateatern och tittade på Al Pitcher, en engelsk komiker som nu turnerar landet runt och där temat för showen är att driva på ett kärleksfullt sätt med Sverige och svenskarna. Väldigt underhållande =)

Som ej född i Sverige har jag självklart lagt märke till vissa egenheter här i detta vackra blå gula land, svårt att inte göra det när man bor där man ej är uppvuxen … och kul är det …

Ja, vad ska man säga, är det typiskt svenskt att kedja fast sopor?

Ett par timmar med en massa skratt i publiken, svårt att inte tycka om den här humorn så se hans show om du har möjligheten till detta. En alldeles perfekt present att ge och en uppskattad sådan att få, jag vet =)

Nu är jag hemma och fick i slutet på showen så otroligt ont i magen så nu ska jag nog sätta på en fllm och ha lite lördagsmys medan Nicole och vänner lagar mat i köket innan de ska återgå till matcherna då det är Mariedals cup.

Önskar dig en riktig mysig lördag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *