En helg utan vila …

Men så trött jag är och lite lagom stressad! Att inte ha pluggat denna onsdag och torsdag medför rätt så märkbara konsekvenser för min del då jag har en massa läsning och en inlämningsuppgift som ska skickas på onsdag. Då jag jobbar måndag och tisdag innebär detta att det är bara helgen kvar och imorgon ska butiken vara öppen på förmiddagen och så ska jag iväg med min väninna Tania i tre timmar på eftermiddagen, något jag självklart inte vill missa då jag inte vet vart vi ska =)

Förutom detta så är det Mariedal Cup i full gång här i Borås. Är man tonårstjej vill man absolut inte missa detta. Att sitta på de olika hallarna och titta på matcherna som går dygnet runt är visst något som lockar de denna fredag-söndag.

Nicole och Holly har precis fixat sig för att nu gå dit men så ska jag hämta de senare ikväll och köra de tillbaka vid 03.30 för självklart vill jag inte att de går dit eller hem mitt i natten. Aldrig!

Otroligt roligt för de och något som de verkligen har sett fram emot men för min del blir det en sömnlös helg utan att på dagen få vila eller sova, tvärtom måste min hjärna på söndag vara aktiv för läsning och skrivning samtidigt som jag har så svårt att tänka mig att en enda dag ska räcka för allt jag måste göra då morgondagen försvinner för jobb och utflykt …

P A N I C O!!! =) Hoppas din helg blir betydligt mer harmonisk än min <3

3 thoughts on “En helg utan vila …

  1. se upp så du inte går in i den berömda väggen! Vad kan du ta bort, kan nån hjälpa dig? Sköt om dig väl, kram!

    1. Tack för omtanken … Måste stänga helt butiken så blir jag av med ett måste och stressmoment =) Det kommer att bli ett första steg i rätt riktning för tro mig, själv känt emellanåt att jag har lite för mycket =) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *