Numera 47 år …

Igår tog jag tåget till Stockholm för att fira lite min födelsedag med middag och hotellfrukost på snygga Hotel At Six där ett underbart rum väntade på mig.

Om någon av er ska bo där kan ni inte fråga vilket märke det är på madrasserna och på täcke och kuddar? Egentligen vill jag bara flytta in den sköna sängen till mitt sovrum =)

Mötte upp min vän för att gå lite på stan och leta efter en present till mig …

Det är andra gången jag går till både LV och Gucci och det jag önskar mig är slut, vilken otrolig otur när man ska få något, allvarligt !!!!

Sedan är jag inte den som väljer något annat istället, för vill trots allt ha något jag verkligen vill ha så nu ska ett par sneakers beställas och skickas från en annan butik utomlands så att jag kan få presenten som var menad … Visar skorna när de kommer och skulle någon jag känner se denna väska (modellen heter Matisse från LV) så maila mig eller ring mig direkt då jag vill så gärna ha den men inte hittat den varken i Paris, Marbella eller Stockholm.

 

Vi gick till den italienska saluhallen som bara är helt fantastisk med både bar, olika delikatess avdelningar och restaurang. Vi satte oss och njöt av ett glas medan ögonen drogs av detta goda men då vi skulle äta middag så var det bara att titta men inte äta.

Middag blev det på restaurangen bredvid hotellet och sedan ett glas skumpa för att fira att jag får möjligheten att bli 47 vilket man ska allt vara glad för =)

I år grät jag inte på min födelsedag men kan ändå inte låta bli att känna en klump i magen som absolut inte har att göra med att jag blir äldre men om att jag ibland ifrågasätter vad jag själv vill med livet inom de ramar som kan bli en verklighet. Att drömma mig bort till drömscenario har jag inga svårigheter med …

Vid 11.30 tog jag tåget hem till småstaden igen och vid 16 tiden (exakt när jag kom in innanför dörren här hemma), just då föddes jag för 47 år sedan så egentligen var det min dotter och kompisen Holly som var de första att gratulera mig med sång, någon slags dans =) och så med paket och blommor.

Sååå fiiiiiint!

Tack min underbara dotter!!!

Vi mötte mormor vid 18.30 för att gå och äta lite tapas på Babbel, ett litet tapas ställe som jag alltid gick till för flera år sedan men förutom att jag är sällan ute så hamnar jag numera på andra ställen istället men ikväll var jag verkligen sugen på att hitta tillbaka till de mumsiga tapas i lagom storlek.

Holly följde med oss en bit då hon skulle ta bussen till Göteborg och så passade hon på att fota oss Castellari och även om ljuset är väldigt ljus =) så blev det två lite annorlunda kort …

Nicole & Holly …

Vi åt och vi alla var nöjda med våra goda val till denna lilla gemensamma middag.

Min vackra dotter som har en hel dos av ”glimt i ögat”, ett egenskap jag verkligen uppskattar så hos människor <3

Av mor fick jag rosor men så hade hon med sig två presenter från min syster i Italien då hon har varit där i några veckor så när jag kom hem igen så fick jag öppna ytterligare två paket, ett väldigt fint armband och så en mjuk och guldig almanacka där jag ska skriva och planera en massa roligheter …

Denna bild la Nicole ut på sin insta story och kan tänka mig att den är typ 8 år gammal =)

 

Nu ska jag ta ett bad och sedan ska jag lägga mig och titta lite på tv innan det är dags att sova då jobb väntar imorgon. Åter tack alla som på olika sätt har uppmärksammat mig denna dag <3

18 thoughts on “Numera 47 år …

 1. Jag gillade sängarna också. De är från Carpe Diem. Tydligen många av gästerna som frågar vid utcheckning. Otroligt sköna var de i alla fall.
  Väskan är en av mina favoriter också.
  Jag är i Bangkok och ska till LV. Det finns ju flera butiker här. Om du vill kan jag hämta upp den till dig. Åker hem 30/11

 2. Väskan heter väl reversed metis om jag inte är helt fel ute. Mycket svår att få tag på och eftertraktad runt om i världen. Bringar ett högt andrahandsvärde. Läggs ibland ut på blocket i fint skick dock för höga priser, ibland högre än nypris.
  Gällande skor från LV måste jag säga att utbudet är väldigt begränsat här i Sverige tyvärr, hittade ett par i somras som jag köpte men har ringt flera ggr för att beställa och det har inte gått.
  Lycka till med sökandet efter väskan.

  1. Helt rätt gällande namnet på väskan och såg att den var dyrare än ny på vissa vintage sidor =) Rena investeringen om jag lyckas få tag på en =)
   Ja, i Sverige är utbudet VÄLDIGT begränsad men får se till att de skickas nu istället. Vilka ville du själv köpa? Tack snälla!

 3. Gtattis på din födelsedag
  Väskan finns i Palma. Om du vill så kan du få numret till min SA. Handlar alltid på LV Palma aldrig någon annanstans. De är super trevliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *