Kvällspromenad och Dermapen dag 6 …

Idag har jag haft en längre dag på jobbet då vi hade ATP möte efter lektionerna och väl tillbaka i småstaden gick jag till min underbara vän Fazli som fixade till mig lite i håret (vi ska sätta in nya extensions nästa vecka) så att jag ser någorlunda presentabel ut nu när jag trots allt ska fylla 47.

Från salongen hemma hos mig för att lämna min väska, jag bytte om till gympaskor och sedan tog vi en långpromenad i rätt så högt tempo. Vi var nog ute i över en timma och under tiden pratade vi om livet, vad man dagligen lär sig om sig själv, lärdomar om vad man inte vill göra och vill göra, drömmar, besvikelser,  böcker vi har läst och poddar vi har lyssnat på, ni vet … om allt och lite till …

Jag som knappast rört mig mer än 1 km per dag och dessa sista två veckor max 300 m per dag chockade lite kroppen men så skönt att känna att den hängde med även om vi båda var lite andfådda vid vissa uppförsbackar…. mycket andfådd för min del!

Som ni ser på nedre snabba och väldigt suddiga selfie så är jag fortfarande lite svullen efter min Plasmapen under ögonen gjord på Klinik Villastan, kinderna är lite mer hamstriga (adjektiv för kinder som ser ut att tillhöra en hamster =) än vad de brukar men annars syns det inte längre några prickar. Tycker redan att jag ser slätare ut men om ett par dagar ska jag kunna se resultatet helt <3 Spännande!!!

En riktig mysig kväll med djupa samtal så helt klart en riktig Michela kväll så tack Fazli <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *