Att redan ha fått en fantastisk födelsedagspresent …

Att snart fylla 47 har redan inneburit fördelar =)

Har nämligen redan idag fått en helt u n d e r b a r tidig födelsedagspresent i form av flygbiljett t/r till Bologna över Jul!!!

Jag är nämligen den som inte riktigt ser fram emot Julen (som jag tidigare skrivit) då jag har ingen stor familj. Just därför brukar Nicole vara hos mig till Julafton morgon för att sedan åka till sin pappa och familj där en klassisk Julafton väntar. Alldeles perfekt för då behöver jag inte känna det där ”dåliga samvetet” (som vi människor ofta har för alldeles för mycket), nöjd med hur hon har det.

Istället för att sitta och titta på film i år ska jag nämligen åka till min hemstad Bologna på Julafton och tillbringa 4 dagar med min syster och syskonbarn (om de inte är hos sin pappa under Julen). Att bara få gå runt på mina gator i min stad med den fantastiska Julbelysning mot historiska byggnader och skyltfönstr som är så vackra att man tappar andan samtidigt som jag får umgås med åtminstone syrran gör att jag nu tom. känner en längtan till Jul …

Tänk vad mycket en flygbiljett kan göra <3

Syrran, vi ses på Julafton i Bologna, du kan hämta mig 16.30 för att sedan fira med barnen om de är hos dig eller så går vi ut och tar en drink =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *