Dag 3 på min Plasmapen behandling och vitaminer …

Idag är det dag 3 efter min Plasmapen behandling och redan idag märker jag att svullnaden har gått ner något vilket jag är väldigt glad över. Ska nämligen jobba på måndag så tacksam om det inte är så påtagligt som igår =)

Prickarna har nu torkat vilket är en bra indikation att de kanske kan försvinna i helgen … hoppas hoppas …

Min väninna Ann-louise på Klinik Villastan gjorde behandlingen under ögonen men även lite vid sidan där man oftast har några linjer. Många som har gjort detta verkar vara så otroligt nöjda så är så nyfiken på resultatet …

Läs tidigare inlägg för att få rabattkod och mer information om vad Plasmapen är och vad den används till.

Imorse gick jag ut för att handla lite frukt och även om det syns att jag har gjort något så var det bara att bjuda på sitt utseende =)

Vitaminer ska man visst äta lite extra av för att få ner svullnaden skrev till mig min väninna Johanna som gjorde samma behandling för ca 2 veckor sedan så köpte lite frukt och mixade 2 morot, 1 Granny Smith äpple och 1 apelsin.

Vet inte om jag tyckte att smaken var sådär god i sin kombination men säkert nyttigt så den har jag fått i mig denna lite soliga lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *