Att definitivt lyda läkaren …

En dag kvar på detta höstlov som har innehållit allt från övernattning på akuten till plasmaapen behandling. Väldigt lite ”gå ut bland folk” och väldigt mycket inne i lägenheten för att inte riskera att stygn går upp och för att inte skrämma omgivningen.

Skrattade lite åt kommentaren som läkaren uppe på akuten sa igår när jag kom upp rädd att stygnen hade gått upp för andra gången. ”Inget samlag på några veckor” … Det sista jag skulle nog tänka på just nu kan jag lova igensydd och med svullen ansikte, hahaha! En rekommendation som jag verkligen inte har någon önskan om att trotsa just nu =)

En som har njutit är den här lillan som älskar solstrålar på sig …

Söndagen kvar och sedan ska det bli skönt att börja jobba igen samtidigt som det är en speciell dag också nästa vecka: jag blir nämligen hela 47 år på torsdag!!! Känns lite surrealistiskt att inse att jag 47 men tacksam för att jag ska bli det =)

Ha nu en trevlig lördag kväll, själv ska jag kolla på flyg på Julafton för att se om jag kan åka till min syster då <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *