Två ”krya på dig” presenter …

Jag har fått två ”krya på mig presenter” i form av denna nya parfym från Hermés och Askungenkrämen från Clarins då min har nu tagit slut efter ett års användning.

Den här nyheten från Hermès doftar ljuvligt, lite ingefära blandat med en blommig och kryddig natthyacint.Testa den när du går förbi en parfymeri, älskar den. Den känns modern, kvinnlig men inte damig om jag nu ska försöka mig på konsten att beskriva en parfym =) Jag har i många år haft Clean (på den tiden då man köpte den bara i USA), haft Creed och senaste köpte jag nyhetsdoften från Tiffany som också är väldigt god i sin citrus doft.

Jag har en tonårsdotter som dock gärna går och tar av mina parfymer i smyg och just detta kan hon inte riktigt skylla på Molly även om hon får oftast vara den skyldiga =) Just därför fick hon bland annat en Gucci parfym av mig i födelsedagspresent och den har hon kvar så att jag kan ha min Twilly för mig själv …

Vet ni att när jag var typ 15-16 år köpte jag mig den manliga parfymen Fahreheit då jag tyckte att den var den godaste parfymen av alla? Hade den i mitt rum bara för att kunna gå och dofta på den ibland … Måste nog gå och nosa på den nu för att se vad jag tycker 30 år senare =)

Nu är klockan 22 och sprayade min nya Hermés parfym på handleden tidigare idag … doften är kvar och fantastisk <3

Buonanotte …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *