Plasmapen – så ser jag ut dag 2 …

Imorse började jag blöda igen och åkte därför upp till sjukhuset ifall stygnen hade släppt som sist efter min tv operation. Den här gången visade det sig bara vara en blödning som berodde på en tråd som låg och skavde troligtvis så fick några tabletter och åkte hem med rekommendationen att inte äta efter midnatt ifall att blödningen börjar igen för då måste jag upp och opereras.

Lovar att det kändes lite sådär att åka till sjukhuset just idag, dag 2 efter att igår ha gjort Plasmapen Plaxpot under ögonen. Är väldigt svullen (vilket jag var medveten om att man blir) och helst hade jag stannat hemma och gömt mig men icke. Fick istället träffa sjuksköterskor och läkare på gyn som måste ha undrat om jag inte var vid fel avdelning efter att ha sett mig, hahaha!

Nu har de åter sagt att ta det lugnt och vila vilket jag nu har gjort i några dagar men fortsätter med filmer och serier här i min säng så tipsa mig gärna om någon bra action eller thriller.

Tänkte visa hur jag ser ut dag 2 efter min Dermapen.

När jag tog taxi till sjukhuset så hade jag på mig stora svarta solisar vilket nog såg konstigare ut än när jag istället valde sedan att ta av mig de och visa mig så som jag är just nu. Tror att solisarna gjorde att flera reagerade och vände sig om för det är trots allt en regnig dag, hahaha!

Det gör inte ont eller dylikt, bara svullet med små bruna prickar =) Läs om behandlingen Plasmapen Plaxpot i föregående inlägg och så fick jag även ge er som vill testa hela 20% rabatt på denna behandling, bara ni bokar den före sista november (ni behöver dock inte göra den då) och bara ni uppger rabattkoden Michela20 vid bokning.

Hemsidan till Klinik Villastan finner du HÄR och googla gärna på denna behandling, de som har gjort den verkar vara otroligt nöjda med resultatet och även några av er läsare som läst förra inlägget har hört av sig och berättat hur nöjda de är. Skönt att veta att den fungerar så klart och ser väldigt mycket fram emot att se om jag upplever en skillnad när svullnaden har lagt sig.

Kanske en bra present att ge bort nu när Julen närmar sig? Klinik Villastan har tel. nr. 033- 104000 <3

2 thoughts on “Plasmapen – så ser jag ut dag 2 …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *