Plasma by Plaxpot på Klinik Villastan …

Idag kl. 10 gick jag till min väninna Ann-louise (som är utbildad sjuksköterska) på Klinik Villastan för att göra Plasma by Plaxpot under ögonen, en revolutionerande ”behandling” som stramar och lyfter huden med omedelbara resultat.

Plasmaljus har nämligen visat sig ha förmågan att krympa överflödig hud, påsar och rynkor. Självklart ville jag prova detta nu när jag har 3 lediga dagar för viktigt att veta att det syns att man har gjort denna behandling. Den är inte helt osynlig nämligen de första 3 dagarna =)

Klinik Villastan har de originalpennan som inte går på el men på plasma – blixt. Detta sägs ge bästa resultatet för självklart vill man öka sina chanser till ett bra resultat när man gör en behandling och som oftast vill finns det på marknaden flera olika pennor som används för samma ändamål men som inte är originalet och som därför inte ger samma resultat.

Redan igår var jag på kliniken och hämtade lite bedövningssalva som jag använde en timma tidigare och på det området under ögonen som Ann-Louise skulle behandla så när jag kom var jag klar för den sköna stolen/sängen.

Ann-louise med pennan som ger en liten plastma blixt från spetsen till huden i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet, vilket minskar huden samt överskjutande hud på det behandlande området.

Oavsett var ni väljer att göra behandlingar som botox, dermapen, plasmapen eller Restylane gå till någon som har utbildning som sjuksköterska. Anledningen är att det gäller ditt ansikte och man måste enligt mig gå till någon som även kan hantera och rätta till ifall det blir fel. Var noga med detta och både Ann-louise och Jenny är sjuksköterskor vilket är för min del otroligt viktigt och ett krav.

På bilden som jag tog direkt efter behandling ser du de små prickar som oftast är bruna för varje gång pennan nuddar huden och den överflödiga huden försvinner och oxideras. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra.

Imorgon sa Ann-Louise att jag kan bli riktigt svullen vilket är inte alls ovanligt så det blir spännande att se hur jag vaknar upp imorgon, ska självklart lägga ut kort både här och på insta story @michelacastellari om du vill se vanliga bilder tagna efter dag 1, dag 2 osv… Lovar nämligen att visa det kliniker oftast inte hinner med att fota så följ gärna om du går i tankarna på denna behandling.

Denna plaxpot penna (originalet) är den enda med egen patenteras plasmagenerator som ger förutsättningar för att ge de bästa resultatet med hållbarare resultat jämfört med de som har en elektriskt ljus båge. Plaxpot pennan används för att behandla: ögonlocklyft, reducera rynkor, påsar under ögonen, pigmentfläckar, åldersfläckar, akne och akne ärr, minska bristningar, ansiktslyft, minska operations ärr.

Frågan huruvida det gjorde ont är en rätt så naturlig sådan att ställa och svaret är att för min del kändes det när Ann-Louise behandlade området närmast ögonen (huden är väldigt tunn där) men då man även har bedövningssalva och det går fort att göra det så är det ingen större smärta. Efteråt brände det lite grann men inte alls så mycket som jag trodde faktiskt.

Nu blir det otroligt intressant att se hur jag kommer att se ut kommande 2 dagar …  Undrar ni över priset kostar övre ögonlock eller under ögonlock (som jag gjorde idag) 5.000:- men vill man göra båda så kostar det 8000:-. Jag hade önskat mig detta i födelsedagspresent men fick den en vecka tidigare just för att jag jag är ledig dessa kommande dagar. Frågade Ann-louise och Jenny om jag kunde få ge er som följer en rabatt och svaret blev JA!!!

Hela 20% rabatt till dig som bokar in detta innan sista november. Du behöver inte göra behandlingen nu i november men du måste boka den under november månad för att få rabatten genom att ange koden ”Michela20”. Boka kan du göra genom att ringa till 033-104000.

Jag gillar behandlingar och finns det en möjlighet att strama upp lite huden utan kirurgisk ingrepp så tar jag gärna den chansen. Jag blir inte yngre av den men om jag ser lite mindre trött ut så är jag tacksam för den <3 Alla prioriterar olika så klart vilket är fantastiskt och underbart att vi kan respektera att vi inte alltid delar samma åsikt.

Passade även på att köpa en av de fantastiska krämerna från Dr Obagi som hade nu tagit slut … Har vid ett par tillfällen blivit tillfrågad om att marknadsföra någon annan kräm men jag tycker att dessa är bäst på marknaden gällande hudvård och därför finner jag inget intresse att göra reklam för något annat. Googla Dr Obagi så kan du läsa lite om de och bor du i Borås kan du gå upp till Klinik Villastan och be om råd utifrån dina mål och hudtyp.

Nu blir det en thriller här hemma =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *