Bakning, sång och dans …

Nicole har höstlov och kompisen Holly är här tills imorgon vilket är verkligen super roligt då de har så otroligt mysigt tillsammans.

Idag har de bakat två sorters kakor samtidigt som de dansade och sjöng. Vill du höra min alldeles fruktansvärda sångröst och vad vi höll på med idag så titta gärna in på insta story @michelacastellari. Kanske inte direkt insta vänliga inlägg men mer sådär vanligt eller ovanligt som det kan vara en tisdag eftermiddag/kväll a case Castellari.

Själv har jag gått runt med en skjorta i boyfriend model som jag gillar för den är sådär skön som bara vissa skjortor är. Är jag hemma så tänker jag undvika byxor så att jag läker ordentligt, hahaha!

 

Bakning på gång …

Holly och jag med lite mjöl på nosen …

Nu är klockan strax över 20 och om några kompisar till de kommer så blir jag instängd i mitt rum =) Helt ok för min del för jag har trots allt Netflix och tycker att det är skönt att de är hemma =)

Idag har jag inte skrivit på min inlämningsuppgift så imorgon efter 11 ska jag sitta non stop med den då den ska vara inlämnad på kvällen. I sista sekunden den här gången …

4 thoughts on “Bakning, sång och dans …

  1. Jag lever definitivt inte på gymmet och har istället gått upp 5kg senaste året men längtar tillbaka efter att snart kunna röra på mig … =) Tack dock för att du trodde det =)

 1. Hej
  Mysdag på hög nivå. Jag läste ett tidigare inlägg om ditt sjukhusbesök, vad jobbigt, krya på dej och vila så mycket som möjligt. Och hoppas du får fira jul med din syrra Melissa, håller tummarna
  Kram

  1. Ja, lite märkligt att stygnen gick upp efter 10 dagar så hoppas det går bra nu istället =)
   Jag hoppas det med för att jag överhuvudtaget ska tycka om Julen i år =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *