Släktkalas …

Vid 12.45 hämtade jag mor och åkte hem till Nicoles pappa och familj då släktkalas väntade med deras föräldrar och syskon plus mig och mamma (tack för att vi fick vara med <3) för att fira att både Nicole och hennes pappa har fyllt år.

Det bjöds både på mat och dessert men desserten får ni recept på tills imorgon för den var så god att den måste få ett helt eget inlägg =)

Nicole hade självklart redan fått sina paket från mig men idag fick hon öppna de från farmor, faster och från Annas föräldrar och syskon. Jag tycker att det är helt fantastisk att min dotter har så många som bryr sig om henne, otrolig tacksam för detta!

Viktoria, Nicoles faster hade printat ut detta vackra kort jag tog på Nicole i somras i Marbella.

Här fick hon en underbar morgonrock, lite nytt till sin Mateus servis då hon önskar sig sånt till den dagen hon flyttar.

Många kusiner var samlade och så självklart även Nicoles bror Albin som hade precis kommit hem från en spökfest. Han ville att jag skulle fota de framför en vit bakgrund så jag lydde hans order =)

Olle, en av kusinerna frågade Albin vad jag är för honom. Albins mamma är min dotters extra mamma eller styvmamma men frågan var alltså omvänd, vad är jag för Albin? =) En mycket smart fråga tycker jag allt …

Söta Greta …

Nicole tyckte nog att det var lite jobbigt med släktkalas när vi alla pratade ihop oss om hur viktigt det är att hon ska läsa i en bok en stund varje kväll men att vi alla var ihop gav även vissa positiva resultat för hennes del som att jag övertygades om att hon ska få vara ute längre under en kväll som hon längtar efter nästa vecka … Tror att just det gjorde att hon kan tänka sig läsa lite trots allt =)

Tack alla som har förgyllt min söndag idag och receptet på desserten kommer imorgon, den vill ni inte missa …

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *