En bättre söndag …

Det är inte ofta jag träffar så många barn som jag gjort idag men denna söndag har jag verkligen haft en riktig mysig sådan som började med att jag åkte ut till Louise och barnen och var där i några timmar.

Vi lekte, pratade, fikade och tittade på Disney film.

Trots att det var ett tag sedan vi sågs så är det helt fantastisk hur Nelson tog emot mig och ville ha min uppmärksamhet. Otroligt gulligt hur han lät mig vinna när vi lekte med bilar för att jag inte skulle bli ledsen och vilja fortsätta leka. Smart och empatisk kille <3

Och hur söt är denna lilla Buddha? Benen, nacken, ville bara pussa honom en massa !!!

Precis innan jag åkte tog vi en liten runda så att Nelson fick cykla och visa mig lite området där de bor sedan ca 1 år tillbaka, ett nytt och lugnt villaområde med många familjer. Riktigt fint!

Att åren går märker jag självklart vid spegeln men även när jag inser att Louise som jag lärde känna när hon var 18 år och vi bodde grannar är nu mamma till två killar. Vad har åren tagit vägen?

Stolt kille som cyklar …

Vid 1230 åkte de till farmor och farfar medan jag satte mig i bilen, hämtade mor och åkte hem till Nicoles pappa och familj.

En riktig underbar start på denna kyliga men även lite soliga söndag <3

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *