Alldeles för tidigt …

Vaken sedan 03 inatt och inte kunnat somna om, inte speciellt bra då sömn är så viktig men hoppas att någon extra ledig dag under höstlovet kan göra att jag sover åtminstone till 7.

Jag tillhör nämligen inte (och har aldrig gjort, inte ens under tonåren) de som kan ligga och sova till 10-11 tiden oavsett vilken tid jag har gått och lagt mig. Kan nog räkna på handen de tillfällen jag har sovit så länge…

4.30 gick jag upp, kokade lite kaffe och gav Molly den smärtlindring som hon ska få nu en vecka framåt. Lillan mår bra efter operationen vilket är så otroligt skönt.

Äntligen ingen löpning för lovar dig, att ha en katt som löper i hemmet är en psykisk tortyr =) samtidigt som det även påverkar henne så klart.

Idag väntar jobb, imorgon kommer butiken att vara öppen 10-13 och så kommer jag att behöva plugga och skriva en ny inlämning i kriminologi. Tycker att jag inte hinner skriva färdigt en inlämning innan nästa ska vara färdig så behöver inte fundera så mycket hur min fredag kväll och resten av min lediga tid denna helg kommer att spenderas.

Glad dock att jag inte ligger efter med något i kursen i kriminologi för ogillar att ha den känslan att inte vara ”där jag ska vara”.

Nu ska jag ligga och läsa lite nyheter i sängen innan jag ska ta på mig och bege mig mot jobb. Önskar dig en underbar start på denna fredag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *