Shopping kväll hos Brissmans …

Denna eftermiddag mötte jag upp Theresa och Annika för ett glas vin och för att sedan gå till butiken Brissmans som idag bjöd på lite tilltugg och bubbel.

Både Theresa och Annika shoppade medan jag nöjde mig med att titta denna gång.

Provade dock en Moncler jacka då jag älskar jackor och jag har ursnygga sådana men skulle kanske kanske ”b e h ö v a” en som inte sticker ut lika mycket som mina och den nya som jag köpte för i år (snyggaste jackan) samtidigt som den är snygg och klassisk. Har för övrigt en Moncler jacka som är några år så får nog börja med att ta fram den istället…

Big like på jackor och ja, jag kallar mig för jackoman = person som älskar jackor (egen komponerat ord som nog en dag kommer att finnas i svenska språket).

Denna härliga cashmére tröja fick jag också prova men har precis köpt 4 cashmére tröjor från Italien så får vänta lite även om det vore härligt med lite färg bland de svarta/gråa/beiga jag nu har.

Dessa snyggingar är Brismmans och en av de är jag släkt med =)

Hoppas att många kunder hittade dit (vilket de gjorde då det var kö till provrummet efter en stund) för trevligt om man får den feedbacken när man ordnar och engagerar sig som de gjorde.

Efter att ha provat och shoppat gick vi och åt lite sushi och där satt vi en stund och pratade om kärlek, livet, jobb och drömmar.

Nicole och klassen har idag varit på en skolutflykt så Holly sover över här då de har sovmorgon imorgon. Hade tidigare handlat så att de kunde laga mat och ha en myskväll tills jag kom hem.

De var i full gång med att sjunga och dansa =)

 

Finner nog inga ord för att beskriva deras färdigheter =)

Nu är klockan 22 och ska nog lägga mig snart då jag ska upp tidigt, jobb imorgon =)

Önskar dig buonanotte <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *