Molly hos veterinären …

Denna morgon vid 8 åkte jag till Vettris för att lämna Molly till den underbara veterinären då hon skulle idag kastreras/steriliseras (Molly alltså, inte veterinären =)

Hon vägdes också och 2,9 väger min lilla. En riktig liten och smal katt är hon men nu efter dagens operation sägs de gå upp i vikt lite och bli lite rundare vilket i hennes fall inte alls är en nackdel.

Här kryper hon upp till veterinären lite fundersam över ”vad som komma skall”…

Hämtade henne vid 14.30 och dessa tre timmar har hon legat under Nicoles säng (vilket hon aldrig gör) men hon är nog fortfarande lite påverkad av narkosen misstänker jag och Nicoles heltäckningsmatta är nog rätt så skön och varm.

Har köpt ut smärtlindring som hon ska få en gång om dagen och den där lilla tratten som hon ska ha på sig när jag inte är hemma. Min lilla tjej <3

Innan jag åkte och hämtade henne var de här och putsade mina fönster och så skönt att nu kunna titta ut.

Nu håller jag på och tvättar Nicoles lakan så att hon har nybäddat  när hon kommer imorgon kväll även om jag idag har känt mig som en liten pitbull när jag skällde lite över allt som låg under hennes säng. Var jag sådan när jag var lika gammal? Tror faktiskt inte det eller så har jag glömt/förträngt detta…

Ska gå och titta på hur lilla Molly har det, tända lite ljus och mysa denna onsdag kväll, glad över bekräftelse på bord på ett mysigt ställe i Wien,  en resa som jag längtar faktiskt rätt så mycket efter …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *