Utmaningar och nyheter …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Wakakuu.

Är åter inne i en sådan period då jag vaknar alldeles för tidigt för ja, 3.30 är tidigt och kan sedan inte somna om. Suck! Frustrerande med bara 4 – 4.30 timmars sömn när man ska jobba.

Jobbat måndag och tisdag och nu väntar en onsdag och torsdag med egna studier och lite fix (Molly ska bland annat steriliseras imorgon). Får passa på att plugga så mycket som möjligt (om jag nu ska visa mig vara lite smart) för när jag efter Jul ska jobba 90% och plugga på heltid blir det riktigt tufft. Konstigt nog har jag dock alltid gillat den typen av utmaningar, för övrigt är jag ingen tävlingsmänniska alls.

Nu är jag hemma, har tagit en skön dusch (får inte bada på 2-3 veckor), tagit på mig myskläder och ska nu titta på sista avsnittet av ”Making a murderer” part 2 men först kände jag bara för att gå in och titta på nyheterna som kommit in på Wakakuu 

Snygga cashmére tröjor, stickade tröjor från bland annat Marlene Birger och Ganni (på bilden nedan), klassiska skor från flera olika kända märke men de på bild från Acne är jag själv riktigt sugen på.

Och såg att de även har börjat sälja Juicy Couture  som jag själv har sålt tidigare i egna butik. Vet att vissa av er läsare har mailat mig och frågat om jag har kvar mysdressarna men just dessa är slut hos mig. Titta dock in HÄR för att se deras utbud på världens bästa mysdressar.

Nu ska jag titta vidare på fallet kring Steven Avery för man kan inte annat påstå att det är en väldigt bisarr och märklig människoöde (om han nu är oskyldig) som man vill få fram i denna Netflix dokumentär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *