Skyldig eller icke skyldig?

Skönt att det har varit helg direkt efter min lilla operation för har verkligen inte gjort minsta möjliga. Har varit ovanligt trött som kanske en reaktion på första natten efter ingreppet då jag var mer eller mindre sömnlös eller så har jag varit det av den enkla anledningen till att jag har kunnat =)

Har och fortsätter just nu en stund till att titta på andra delen av ”Making a murderer” på Netflix som skapade stora frågor och många debatter kring rättssystemet och där för ovanlighetens skull var det nu en vit man, Steven Avery, som kanske (om han nu är oskyldig) blev/är isf. orättvist anklagad för mord.

 

Har du inte sett denna serie tycker jag att andra delen är betydligt bättre än första som dock var den som uppmärksammades stort både i hemlandet USA men även internationellt.  För mig som har pluggat lite förhörsteknik är den intressant just huruvida en av förhören med hans brorson handlar om ett ”falskt erkännande” eller inte.

Ett litet tips nu när hösten verkar nu ha anlänt med sin regn och gråare väder. Vad är då bättre än att krypa ihop i sin säng och bara titta på något intressant som fängslar en för sin otroliga historia? Vad är din åsikt om du har sett den, skyldig eller icke skyldig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *