Family time …

Min mor har varit i Italien hos min syster i några veckor och kom tillbaka förra veckan så idag vid 11 kom hon och tog en kaffe med mig och Nicole samtidigt som vi även hade syrran i Bologna på Whats Up. Dagens teknik gör att man kan ta en fika och sitta och prata utan att vara fysisk närvarande =)

Nicole och jag skrattade när mormor böjde sig och hade munnen precis vid telefonen trots att högtalaren var på, hahaha!

Det blev många skratt för idag var jag lite på ”hugget” … Tur att min dotter har samma humor och resten av familjen med för all del…

Mor skulle vidare på lunch och jag tillbaka till sängen för sista slappis dagen efter operationen, imorgon ska jag upp 5.30 då jobb väntar men resten av dagen fortsätter med plugg i kriminologi och lite Netflix (får jag väl allt erkänna).

Måste även kolla när Påsklovet är då hela famiglian Castellari ska till Marbella 5 dagar då för att fira mor som blir 70 i april.

Apropå familj kolla vilken cooling min systerson Leo är när han igår spelade sin första riktiga fotbollsmatch, Forza Leo!!! Han ser otrolig fokuserad ut och både min syster och mor tycker att han är så lik just mig =)

Nu ska jag koka lite mer kaffe till mig och fortsätta njuta av denna gråa och lite regniga söndag …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *