Operationspresent och lite inredning …

Som jag skrev igår fick jag även en operationspresent vilket är så gulligt och så välbehövligt samtidigt som den även är en liten liten pik för att jag nu inte längre har några ursäkter att komma med =)

Helt nya löparskor för om 4 veckor kör jag igång med min kondition på löpbandet!!!

Precis vad jag behövde så blev verkligen glad för de.

Förutom löparskorna hade Ulrica och Hans som driver M2 Interiör varit här hemma och grejat lite medan jag var i Stockholm. De har satt upp en lampa, köpt och burit en stor växt och så har de även fixat en sak i köket som jag visar när det är färdigt. Sååå otroligt nöjd …

En otrolig lyx att få vissa saker fixade när man själv inte vet var man ska börja.

Har nu på förmiddagen tagit en kaffe med Tania och nu ligger jag åter i sängen en stund men tänkte snart ta en liten promenad då det är så fint ute …

Trevlig lördag på er så länge <3

 

4 thoughts on “Operationspresent och lite inredning …

  1. Perfekt present efter operationen. Följer med spänning hur det ska gå när du börjar löpträna. Jag längtar så mycket jag med….

    1. Verkligen alldeles i linje med själva operationen =)
      Det ska bli otroligt intressant att känna om ”problemet” är helt borta vilket jag självklart hoppas på …

  2. Jag har också inskaffat nya skor för springa med, måste bara vänta tills min inflammation har gått över i benet så är det back to basic :)

    1. Bra att det inte bara är jag som inte har någon kondition alls men nu finns det som sagt inga ursäkter och jag längtar efter att börja löpa lite i min egen takt men ändå löpa och så skulle jag så gärna vilja ta lektioner i tennis. DET är också något jag har velat göra länge så hoppas kunna genomföra det och få ihop allt =) Vi får pusha lite varandra helt enkelt ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *