Att inte glömma att andas djupt …

Min morgon började med att gå till butiken, packa ordrar för att sedan bestämma mig för en promenad i Västersjön.  Kände bara för att vara ute i solen innan jag skulle sätta mig med att rätta prover och plugga kriminologi.

Kan man få nog av denna höst?

I en timma gick jag och njöt. Försökte andas djupt för tidigare hade jag mött Anna som påminde mig hur viktigt det är att göra det 15 minuter om dagen. Ska verkligen försöka komma ihåg detta och göra det till en rutin …

Tänk alla djur som bor i skogen… Blev lite kissig så gick in en bit för att ingen skulle se mig och undrade om något rådjur eller älg kanske fick min rumpa som utsikt =) Man vet trots allt aldrig vilka som kan vara åskådarna där …

Väl hemma så lyssnade jag på några föreläsningar i kriminologi som ingår i den distanskurs jag pluggar och snart så fort jag lägger ifrån mig datorn ska jag både plugga och sedan rätta några prov som mina egna elever skrev förra veckan.

Har även ringt och bokat tid för kastrering/sterilisering på Molly för orkar inte hennes löpperioder … Både otroligt jobbigt för mig och för henne med misstänker jag … Både hon och jag ska operera oss i våra mest intima delar denna månad =)

Nu plugg i ett par timmar medan Nicole försöker komma på vad hon ska sälja för att få ihop till en resa som hon vill göra detta höstlov, dvs. redan om två veckor! Imorgon kommer några av hennes grejer här i bloggen så håll utkik om du vill fynda …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *